Verhuren

Verhuren zonder zorg via Edelman Verhuurmakelaars

Dankzij onze specialisatie in huur en verhuur, onze ruime ervaring op de verhuurmarkt in de gehele Duin- en Bollenstreek en een gedegen screening van kandidaat huurders zijn wij in staat snel voor u de juiste en betrouwbare huurder te vinden!
Wij verhuren een uitgebreid scala aan woningen, van studio's en appartementen tot landhuizen en villas; van gestoffeerd tot volledig gemeubileerd.
Ook voor tijdelijke verhuur van uw woning en verhuur op basis van de Leegstandswet (bijvoorbeeld bij verkoop van uw woning) bent u bij ons aan het juiste adres.
Edelman Verhuurmakelaars beschikt over een almaar groeiend klantenbestand; huurders en potentiële huurders, die door ons regelmatig op de hoogte worden gebracht over beschikbare woningen in ons woningaanbod.

Door onze expertise en onze persoonlijke betrokkenheid bent u bij ons verzekerd van een optimale begeleiding gedurende het gehele verhuurtraject, vanaf de aanmelding tot na de oplevering van het gehuurde.
Wij streven naar tevredenheid op lange termijn en daarom kunt u ook na het ingaan van de huurovereenkomst tot aan het einde van de huurperiode een beroep op ons doen! Wij verzorgen bijvoorbeeld aan het einde van de huurovereenkomst ook de uitcheck-eindinspectie, zonder extra kosten!

Met ingang van 1 december 2018 gaan Edelman Verhuurmakelaars en Drenth Vastgoed Beheer (DVB) een samenwerking aan . Om U als klant nog beter te kunnen bedienen met een “full-service pakket” met zowel de verhuur als het beheer van uw woning (vastgoed). Klik hier voor meer informatie!

Wilt u verhuren zonder zorg? Bij ons is uw woning in uitstekende handen!

Hoe gaan wij te werk?

 • Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend intakegesprek en een bezoek aan de te verhuren woning.
 • Wij maken een fotoreportage en een beschrijving van de woonruimte en verstrekken u vakkundig advies o.a. inzake de huurprijs conform de verhuurmarkt, verhuurbaarheid, de vigerende wetgeving inzake verhuur, eventuele aanpassingen van de woonruimte.
 • Wij sluiten met u een bemiddelingsovereenkomst, waarin de gemaakte afspraken en de voor u uit te voeren werkzaamheden verband houdend met de verhuur van uw woning worden vastgelegd.
 • Verhuren is maatwerk. Op basis van onze jarenlange ervaring in de verhuurbranche verstrekken wij u advies op maat ten aanzien van de beste wijze van verhuur van uw te verhuren woonruimte.
  Bij succesvolle bemiddeling betaalt u voor onze werkzaamheden een daarmee overeenstemmend bedrag aan bemiddelingskosten. Dit bedrag is o.a. afhankelijk van het te verhuren object en mede van de tijdsduur van de betreffende huurovereenkomst. Wij bespreken dit graag persoonlijk met u.
 • Het opstellen van een professionele presentatie van de huurwoning en publicatie hiervan op de website van Edelman Verhuurmakelaars.
 • Adverteren van uw woonruimte op de grootste en populairste nationale en internationale huursites en platformen (o.a. Pararius.nl).
 • Op uw verzoek kunnen wij uw woning ook op Funda zetten. De kosten hiervan zijn 25,- per 3 maanden
 • Naast het benutten van de verschillende social media ten behoeve van de promotie van uw woonruimte en het presenteren hiervan in de etalage van ons kantoor, plaatsen wij advertenties in kranten en woonmagazines. Indien gewenst tevens plaatsing van een posterbord of raamposter bij de huurwoning.
 • Wij controleren of er matches met uw woonruimte zijn in ons bestand van woningzoekenden en behandelen de aanvragen van geïnteresseerden.
 • Het regelen en begeleiden van bezichtigingen met geschikte kandidaat huurders, bij voorkeur met een eigen sleutel.
 • Wij handelen in uw opdracht en onderhandelen in uw belang met kandidaat-huurders en/of hun aanhuurmakelaars.
 • Vele van onze woningzoekenden zijn expats of employees van multinationals.
 • Aangezien wij het, net als u, zeer belangrijk vinden een goede huurder te vinden, screenen wij een potentiële huurder terdege, allereerst middels een persoonlijk gesprek.
 • Tevens voeren wij een gedegen controle uit van de door huurder verstrekte gegevens o.a. ten aanzien van inkomen en kredietwaardigheid, alsmede de aangeleverde documenten (zoals arbeidsovereenkomst, salarisstrook, identiteitsbewijs), eventueel met gebruikmaking van een zogenaamde EDR toetsing.
 • Na kennismaking van de kandidaat-huurder met u en na overeenstemming en uw uiteindelijke akkoord met de kandidaat-huurder, zorgen wij voor de contractuele afwikkeling
 • Wij stellen een gedegen huurovereenkomst op, getoetst en aangepast aan de actualiteit, eventueel door u aangevuld met enkele specifieke wensen ten aanzien van de te verhuren woonruimte.
 • Wij verzorgen de oplevering van de woning en de sleuteloverdracht en stellen daarbij een handgeschreven inspectierapport op van de staat van oplevering, eventueel voorzien van een digitale fotoreportage.
 • Als extra service verzorgen wij bij het verlaten van de woning kosteloos de uitcheck en de eindinspectie!
 • Ook kunt u tijdens de looptijd van de huurovereenkomst altijd bij ons terecht voor vragen.

Wij streven naar een langdurige samenwerking en tevredenheid op lange termijn!
Meer informatie? Neem contact met ons op!
T. 071-3619265 / 06-50417213
E. info@edelmanverhuurmakelaars.nl

Ook kunt u uw woonruimte middels het aanmeldingsformulier voor verhuur en publicatie op onze website aanbieden. Klik hiervoor op deze link: woonruimte aanbieden.
Op alle werkzaamheden van Edelman Verhuurmakelaars zijn onze bemiddelingsvoorwaarden voor verhuurder van toepassing.

Arie Edelman
Arie Edelman

Marjan Edelman
Marjan Edelman

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!