Bedrijfsruimte

Prev
Next

€995,- (excl.)

Mail naar vriend

Noordwijkerhout

Walserij

0 slaapkamers360 m²

Walserij


Bedrijfsruimte

Het betreft hier een omstreeks 2002 gebouwd bedrijfspand van in totaal ca. 180 m², gelegen op het bedrijventerrein 'Gravendam' te Noordwijkerhout. Het object beschikt over een strategische ligging, op een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg. Het object is multifunctioneel te noemen en kenmerkt zich door haar gunstige prijs-/kwaliteitverhouding.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed beschikt onder andere over: Bedrijfsruimte: - betonnen vloer - vloerbelasting van 1.500 kg/m² - elektrisch bedienbare overheaddeur - tl-verlichting - vrije hoogte 4 meter, toiletten - cv-verwarming middels radiatoren
HUURPRIJS
€ 11.940,- per jaar.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Drenth Vastgoed Beheer deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samen-stelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Drenth Vastgoed Beheer aanvaardt geen enkele aansprakelijk-heid voor schade als gevolg van de inhoud alsmede het gebruik van deze vrijblijvende projectinformatie.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Binnen 2/3 maanden beschikbaar.


COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Drenth Vastgoed Beheer een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijkerhout Sectie: C Nummer: 2313.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Drenth Vastgoed Beheer.

Michel Drenth
Tel : 0252 866 273

Lees meer

Details

  • Bestemmingbedrijfsruimte
  • Lokatiebedrijventerrein
  • Parkeren
Kaart
Streetview