Huren

Het is geen eenvoudige zaak om de voor u geschikte huurwoning te vinden.
Daar komt veel bij kijken. Wij zijn u hierbij graag behulpzaam!

Edelman Verhuurmakelaars is een actieve en toonaangevende makelaar, gespecialiseerd in de huur en verhuur van woningen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en zijn volledig thuis in de regionale huurwoningmarkt in de Duin- en Bollenstreek.
Door onze jarenlange ervaring (meer dan 10 jaar) slagen wij er snel in uw droomhuis te vinden.

Wij verhuren een uitgebreid scala aan woningen, van studio's en appartementen tot landhuizen en villas; van gestoffeerd tot volledig gemeubileerd.
Door onze expertise én onze persoonlijke betrokkenheid bent u bij ons verzekerd van professioneel advies én de beste service.

Wij staan graag voor u klaar! U kunt kiezen uit de twee volgende diensten, waarbij onze dienstverlening en de kosten onderling verschillen.

U heeft één of meerdere woningen in ons eigen aanbod op t oog. U wilt hierover informatie ontvangen en eventueel deze woning(en) bezichtigen.

U zoekt een professionele aanhuurmakelaar die in uw opdracht actief - via het uitgebreide netwerk - de gehele verhuurmarkt verkent (full market search) en in uw belang onderhandelt bij het aanhuren van de gewenste woning, zodat de best mogelijke huurcondities voor u worden gerealiseerd.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!